Stockholm
Vilket sätt kan vara bättre att uppleva Stockholm på än från en kajak? Att stilla snirkla sig fram längs innerstadens kajer eller glida runt i gamla varvsmiljöer ger en kontrast till en dag på Drottninggatan. Från kajaken upplever man stadens larm, men ändå lugn och ingen trängsel alls. Oavsett om man är nybörjare eller har provat att paddla vid några tillfällen så er det här en upplevelse att minnas.

Bohuslän
Här går turen till den vackra miljön vid Bassholmens naturreservat och passar utmärkt för nybörjaren eftersom vattnet i området nästan alltid är lugnt. Turen i sig är en introduktion till kajakpaddling där ni kontinuerligt lär er sånt som ni sedan kommer att ha nytta av när ni vill fortsätta paddla.

Höga Kusten
Ta chansen att uppleva Världsarvet Höga Kusten från Vågsfjärdens klara vatten i Nordingrå, hjärtat av Höga Kusten. Turen börjar med en kort instruktion och ni paddlar sedan under ca tre timmar på egen hand och utforskar Vågsfjärdens öar och vikar. Fikakorg med diverse godsaker från världsarvet medföljer. Turen avslutas med en festlig 2-rätters middag i Lappuddens storstuga.

Malmö
Välj mellan paddlingar med lite olika inriktning i Malmöområdet, lämpliga både för nybörjare och dem som redan paddlar. Välj mellan en prova-på tur i Malmö, sälsafari där vi paddlar för att se sälar i Falsterbobukten eller en äventyrspaddling med lite mer "action" med kajaksurfing och eskimosväng.

Norrköping
Introduktionskurs i paddling i lugna vatten. Efter att ha lärt sig det grundläggande om paddling glider vi iväg … I kajak färdas man lätt och tyst så ni kommer verkligen att känna att ni är ett med naturen. Efter den här turen är ni mogna att ge er iväg och upptäcka era egna smultronställen, kanske hittar ni dem närmare än ni tror!

Tiveden
Njut av paddling unika Tivedens nationalpark, turen startar i sjön Trehörningens lugna vatten. Här väljer guiden en tur som passar er och narturen just idag. Ni passerar vackra vitsand och bäverhyddan innan det är dags för att gå iland för att bada och fika sedan är det dags att paddla vidare.

Vätterns skärgård
Här får ni uppleva Vätterns klara vatten, turen stratar vid Vätterns nordvästra strand i lugnt vatten. Därefter går turen till den vackra ytterskärgården och ni passerar Ombo öars lugna och badvänliga klippor. Strandhugg med tid för bad och fika igår givetvis.

Östersund
Storsjön, Frösön, Östersund och fjällen i bakgrunden. Vackert och annorlunda! Ett lätt porlande ljud när kajaken skär vattenytan. Så nära vattnet men ändå så tryggt! Ja! Det är så kajakpaddling ska upplevas.