Från centrala Stockholm bjuds det på en fartfylld sälsafari genom Stockholms inner-, mellan- och ytterskärgård följt av njutning av det fantastiska landskapet runt Angö och Storö. Med största sannolikhet hittas både säl och havsörn. Kombinationen av hög fart, djurliv och skärgårdens natur gör detta till ett minne för livet. Gruppen går i land för en fikapaus innan det är dags att i visslande fart åka tillbaka till avgångskajen i Stockholm City.

Göteborg - Sälsafari
Turen startar i centrala Göteborg, går förbi Älvsborgs fästning och söderut förbi kända platser som Styrsö, Donsö och Brännö brygga. Innan ankomst till Vinga görs ett uppehåll för att titta på sälar i det yttre havsbandet. Sälen trivs bra i dessa vatten och chanserna att se säl är mycket stora. En riktigt spännande och naturskön upplevelse!

På Vinga görs ett strandhugg på en timme, tid finns då att bekanta sig med ön, ta en fika eller besöka Taubemuséet. Efter Vinga går färden åter mot Göteborg och platsen där ni började turen.

Malmö - Kanalrunda i Köpenhamn
Malmöturen utgår från centrala Malmö och börjar med en tur söderut ner till Öresundsbron och Sveriges största vindkraftverk. Färden går sedan västerut mot danska farvatten. Utanför Köpenhamn ligger det spektakulära Flakfortet. Där görs ett strandhugg under en timme vilket ger gott om tid att titta på fästningen. Färden går sedan öster ut igen där Turning Torso tornar upp sig på vägen in mot centrala Malmö.